prodaja opreme ⁺

Naše podjetje se ukvarja tudi s prodajo strojne in programske opreme, pri čemer naša ponudba temelji na prodajnem programu vodilnih svetovnih proizvajalcev: Hewlet Packarda, Microsofta in ostalih proizvajalcev (Lenovo, Samsung, LG, DELL, IBM, Toshiba, Sony, Symprex ...) . O tesnem sodelovanju z obema dobaviteljema, odličnem poznavanju opreme in storitev pričata pridobljena naziva HP Preferred Partner in Microsoft Partner Network.

Strojna oprema

Prava strojna oprema zagotavlja ustreznost, zanesljivost, učinkovitost, zmogljivost in znižanje stroškov … 

Pri nas vam zato ponujamo HP sisteme za osebno rabo:

Programska oprema

Microsoft

Microsoft logo

Ponujamo različne Microsoftove produkte: izdelke v škatli, prednaloženo programsko opremo ter tudi količinske modele licenciranja programske opreme. Spodaj preglejte, kaj vse vam je na voljo pri nas:

Več o Microsoft licenčnih modelih

Symprex

Symprex logo

S programsko opremo Symprex prevzemite nadzor nad izgledom podpisov in obvestil pri pošiljanju elektronskih sporočil in z njimi centralno upravljajte, hitro in enostavno nastavite samodejno arhiviranje posameznih ali skupinskih poštnih predalov, pridobite poln nadzor nad določanjem pravic poštnih map in preprosto vzdržujte nastavitve poštnih računov s katerokoli verzijo Exchange strežnika.

PRTG Network Monitor

PRTG logo Paessler

Programsko opremo PRTG Network Monitor podjetja Paessler uporablja več kot 150.000 sistemskih administratorjev po celem svetu. Za optimizacijo delovanja omrežja, hitrejše odzivnosti in večje zanesljivosti ga uporabljajo tako majhna podjetja, kot tudi velike organizacije. PRTG je cenovno ugoden in se bo širil z vašimi potrebami. To bo vaš zadnji program za nadzor omrežja, ki ga boste kupili.

Začnite s preskusno namestitvijo (namestitev vam bo vzela samo 2 minuti) in se sami prepričajte, kako vam PRTG lahko pomaga pri vašem delu.

Lansweeper 

Lansweeper logo

Z Lansweeper-jem si olajšate pregled in upravljanje strojne in programske opreme. Hkrati vas proaktivno opozori glede neskladnosti z dejanskim stanjem.

Vsak dan mala podjetja, šole in ostale institucije pregledajo več kot 10.000.000 naprav z uporabo Lansweeper-ja.

TerminalWorks

TerminalWorks

Rešitve za skeniranje in tiskanje na oddaljeno namizje.
TSPrint - tiskanje na oddaljenem namizju
TSScan - uporabite lokalni skener in skenirajte na oddaljenem namizju

 

Za dodatne informacije nas pokličite na 01 563 70 85!